banner78
banner25

Eleştirenleri kendi yöntemi ile eleştirdi!
Edirne’de müteahhitlik yapan bir firmanın sahibi başına gelenleri ilginç bir protesto ile halka anlatmaya çalışıyor.Bugüne kadar Edirne kent merkezinde yaptığı birçok prestij proje ile mimari açıdan farklılık yaratmaya çalışan ve ödediği vergiler ile vergi rekortmenleri listesi arasına adını yazdıran Yaşar Atlı, kendisi hakkında çıkartılan söylentilere cevap niteliği taşıyan eylemini yapmak istediği inşaatın çevre duvarlarına asarak dile getirmeye çalıştı.Sabuni mahallesinde bulunan ve önümüzdeki günlerde atacağı temel ile butik otel inşaatına başlayacak olan Atlı, ilin sivil toplum örgütleri başta olmak üzere bazı kendi bilmez yazarların ve sözde gazetecilerin kendisini haksız yere eleştirerek zan altında bıraktığını ve bunlara cevaben bir platformdan ziyade kendi inşaatlarında yazdığı ve “duvar yazıları 1”adını verdiği yazılarla cevap veremeye çalıştığını belirtti.
Atlı yaptığı açıklamada bugüne kadar kendisine dışarıdan geldiği gerekçesi ile yakıştırmalar yapıldığını ve kazancının eleştirildiğini belirterek kente kazandırdığı güzel işler olduğunu, ancak bunun bazı kesimlerce engellenmek istediğini iddia etti.
Atlı yaptığı açıklamada''Yaptığım işleri engel olmayı başka türlü önleyemedim. Gittiğim her kapıda ya 'dışarlıklı' ya da 'yabancı' diye saf dışı etmeye çalıştılar. Kanun dışı işleri hukuk yoluyla çözüyorum. Ancak bizim işlerle ilgisi olmayan birçok kimse iftira atmaya, engel olmaya çalışıyorlar. Kendimi anlatmaya başka bir yol bulamadığım için bu yolu seçtim sesimi duyurabilirsem ne mutlu. Benim yolum belli gayri meşru yolumuz yok. Meyve veren ağaç taşlanır deseniz bu öyle değil, bu işle aşla oynamak, kıskançlık...Edirne'nin her türlü yatırımına engel olan malum kişiler var. Derdimi her makama anlattım, dinleyen de olmadı, önemsenmedi. Engelleyenler devam etti.''şeklinde konuştu.
Atlı'nın, butik otel yapacağı otel inşaatının güvenlik duvarlarının üzerine, 1 metrelik pankartlar şeklinde yapıştırdığı yazılardaki ilginç notlar şöyle:
''Bu inşaat ruhsatsızdır, kaçaktır, lütfen hemen şikayet edin'', ''Bu inşaatın sahibinin parayı nereden bulduğunu 225.... numaralı telefondan öğrenebilirsiniz'', ''Bu inşaat internet sitelerinde kendini yazar, gazeteci kabul edenler tarafından, ayrıca 7 mühendis, 20 sivil toplum örgütü, 15 dernek, 100 şikayetsever, 1000 ispiyoncu, 500 lüzumsuz fahri muhbir ve Sülükler Derneği'nce denetlenmekte ve takip edilmektedir ve her gün Başbakanlığa kadar şikayet edilmektedir. Bir de sen şikayet et mutlu ol.''
Atlı, duvar yazılarını yazmaya devam edeceğini söyledi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30