banner78
banner25

Ekuklu
Ekuklu, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında 3 Mart 2012 Cumartesi günü Edirne Tabip Odası lokalinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ''Erkek ve Şiddet'' konulu toplantı yapıldığını hatırlattı. Bu toplantıya BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in konuşmacı olarak katıldığını vurgulayan Ekuklu, şöyle devam etti:
''Odamız lokalinin kullanıldığı anlaşılan bu etkinlik ve konferanstan, Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu haberdar edilmemiştir ve yapılan organizasyonla odamızın bir ilişkisi yoktur. Zira Tabip Odamız öteden beri tüm siyasi partilere belirli bir mesafede durmaktadır. Takdir edersiniz ki 450 dolayında üyesi bulunan Edirne Tabip Odasının bu yaklaşımında temel neden, her partiye sempati duyabilecek üyelerimizin bulunabileceğidir.
Nitekim bugüne kadar siyasi partilerimizin lokalimizde yapmak istedikleri bu tür toplantı talepleri ya da üyelerimize ait iletişim bilgilerini alma istekleri hep reddedilmiştir. 3 Mart 2012 tarihinde yapılan bu toplantı ve içeriğinden hiçbir biçimde haberdar edilmeyen odamız yönetim kurulu, söz konusu günün tatil günü olması nedeniyle gelişmeleri ancak 5 Mart 2012 pazartesi günü basından öğrenmiş bulunmaktadır.
Ülkedeki bütün demokratik gelişmelere her zaman destek veren ve verecek olan Tabip Odamız, içinde yer almadığı, bilgi sahibi olmadığı ve düzenleyicisi olmadığı bu etkinlik nedeniyle haber konusu olmaktan büyük üzüntü duymaktadır.''
(RC-NER)
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30