banner78
banner25

Ekonomi Bakanlığı Trakya’da ki firmaları dolaşacak!

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, yaptığı yazılı açıklamada, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez başkanlığındaki 60 kişilik heyetin 6-7 Nisan tarihlerinde Trakya'daki firmalara ziyaretler düzenleyeceğini belirtti.

Program çerçevesinde Çanakkale, Edirne ve Kırklareli'de 20'şer, Tekirdağ'da 40 olmak üzere toplam 100 firmanın ziyaret edileceğini aktaran Zıpkınkurt, şunları kaydetti:

"Ekonomi Bakanlığının cumhuriyet tarihinin en kapsamlı teşviklerini sunduğu hazır giyim ve tekstil başta olmak üzere tüm sektörlerde firmaları bilgilendirme toplantıları devam ediyor. Bir yılda 60 ilde yaklaşık bin 900 firmayı ziyaret eden bakanlık üst düzey yetkililerinden oluşan heyet, rotayı bu kez Trakya ve Çanakkale'ye çevirdi. Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarık Sönmez başkanlığındaki 60 kişilik heyet, Trakya'daki firmalara ziyaretler düzenleyecek. Ziyaret sırasında firma temsilcilerine dahilde işleme rejimi, yatırım teşvikleri, ihracata yönelik devlet destekleri ve uygulamaları başta olmak üzere tüm sektörleri ilgilendiren güncel mevzuat ile uluslararası ikili ve çok taraflı anlaşmalar gibi konularda bilgi verilecek.

Öte yandan, Ekonomi Bakanlığı temsilcileri tarafından 7 Nisan tarihinde İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının organizasyonunda, birlik ve oda üyesi firmalara Ekonomi Bakanlığı destekleri hakkında sunum yapılacak. Başta Ekonomi Bakanlığı teşvikleri olmak üzere firmaları tüm konularda bilgilendirme hedefiyle hazırlanan program çerçevesinde 81 ildeki bilgilendirme çalışmaları mayıs ayının ilk yarısında tamamlanacak."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30