banner137
banner25

Eğitim şart!

Edirne’de faaliyet gösteren özel bir kolejin öğrencilerinin davranışları görenleri her gün şaşırtıyor.

“Eğitim şart”dedirten olay günün belli saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde yaşanıyor.Yetkililerin trafik kurallarına uyulması konusunda yaptığı binlerce uyarıya rağmen aldırış edilmemesi trafikte hemen hemen her dakika kazaların yaşanabileceğini açıkça gösteriyor.

Daha iyi eğitim almaları için çocuklarını özel koleje gönderen ve binlerce lira ödemelerine rağmen eğitim alamadıkları yaptıkları davranışlarla adeta örtüşen çocukların, ana cadde üzerinde ki tehlikeli davranışları sürücülerin zor anlar yaşamasına ve sürücülerin sürüş güvenliğinin tehlikeye düşmesine neden oluyor.

Okul çıkışında 10 metre yürüyerek konulan yaya geçidini tercih etmek yerine orta refuju kontrolsüz bir şekilde geçen onlarca öğrenci sürücülerin zor anlar yaşamasına sebep oluyor.Alış veriş merkezi önünde bulunan yaya geçidinden yayaların güvenli geçişlerini sağlayacak buton bulunduğunu ancak öğrencilerinin buna uymadığını belirten sürücüler “bu çocuklarımızın öğretmenleri kendilerini bu konuda ya uyarmıyor yada çocuklar uyarılara aldırış etmiyor.Böyle işlek bir caddede keyfe keder yola atlamak sürücülerin sürüş güvenliğini tehlikeye sokarken, kendi hayatlarını da hiçe saydıklarını gösteriyor.”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cansu 4 yıl önce

Çocuklarımızı bizlerden çok gören, emek harcayan, mücadele eden öğretmenlerimizi böyle karalamak çok da çirkin olmuş,, bu habercilik olmamalı kesinlikle.. çamur at izi kalsın.

Avatar
Zeynep 4 yıl önce

Biz bu okulda çocuklarımız için ilgi sevgi eğitim adına görmemiz gereken her seyi gördük. Elbet öğretmenler uyarmalı ki uyarıyorlar da ne yapsınlar tüm çocukları karşıya mı geçirsinler ayrıca küçük çocuğum da alper Yazoğlunda hiç çıkışına gittiniz mi hali görmek için. Çok taraflı bir haber olmuş bence



ADMİN:
Zeynep hanım;
Taraflı haber olmuş diyeceğinize,tarafsız davranın bence.Okula veya öğretmenlere kimsenin dediği bir şey yok.Alper Yazoğlu ile kıyaslamanıza da anla veremedim.Asıl burada siz taraflı davranıyorsunuz.Orada akıcı bir trafik yok.Ama haberin yapıldığı cadde akıcı ve tehlikeli bir trafiğin olduğu cadde.Yarın öbür gün bir kaza olursa ve bu okulun öğrencisi veya sizin çocuğunuz olursa o zaman merak ediyorum düşüncesinizi?Çocuklara tekrar tekrar söylemeye gerek yok.Bir defa hatt iki defa söyleseniz olur biter.Ha bu arada çocukların gözü önünde öğretmenlerin bazılarınında sigar içmesi hiç hoş değil.Bununda belirteyim....

banner30