banner137
banner25

EGİAD projelerini tanıttı!

Edirne Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İnci; düzenlediği basın toplantısın da yeni uygulamaya sundukları yazılım hakkında bilgilendirme yaptı. Bulgaristan’ın Yambol şehri ile ortaklaşa gerçekleştirilen Yambol’da ki Euro Club Women Derneği ve EGİAD İPA projesinde hibe olarak hazırlanan uygulamayı tanıttı.
İnci yaptığı açıklamada “apple store’dan mobil aplikasyonumuzu indirebiliyorsunuz. Bu aplikasyonda çeşmesinden tutun kilisesine, Selimiye’den Kırkpınar’a kadar her türlü önemli noktalarımız ile ilgili mobil aplikasyonumuz hazır.Güncellemesi bu ay sonunda bitecek.Bu ay sonu itibariyle Edirne’mizde 150 tane işletme ve 500 tane tarihi ve kültürel yer hem fotoğrafları, hem açıklamaları hem de ulaşım yollarıyla halkımızın ve tüm Türkiye’nin hizmetine girmiş olacak”diyerek söz konusu yazılımın bir benzerinin de Yambol şehrinde yapıldığını belirtti.

Edirne Turizmine çok ciddi katkı sağlayacağı düşünülen projenin zaman içerisinde yeni açılan işletmeleride ekleyeceklerini belirten İnci “tarihi yeni keşifler oldukça bizim mobil aplikasyonumuz güncellenerek devam edecek. Biz bunu dernek olarak sağlayacağız. Belki ilerleyen dönemlerde Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz ile işbirliği yaparak onların uhdesinde de sürdürebiliriz. Bununla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Burada ciddi bir yatırım ciddi bir emek var. Bunun boşa gitmemesi lazım ve yaşayabilmesini çok önemsiyoruz”diyerek iş insanlarına çağrıda bulundu. “Bulgaristan-Türkiye sınır ötesi döneminde artık özel işletmelerde hibe alabilecekler”diyen Hakan İnci “Otel sahibi, Restoran sahibi veya farklı bir üretim yapan fabrika sahibi o açılacak başlıklar konusunda aktivitesi varsa hibe alabilecek. Kendi tesisini yenileme şansını ve ya yaptığı işi daha iyi yapabilme geliştirme şansı yakalayacak. Birçok iş insanı arkadaşımızın altyapı çalışmasını yapması gerektiğini düşünüyorum”şeklinde konuştu.

Emlak sektörü başta olmak üzere ev,arsa ve benzeri taşınmazların alım satım işiyle ilgilenenlerin ilgisini çekecek özel bir sitenin de tasarımını yaparak tamamladıklarını belirten Hakan İnci; www.evinibizesor.com adresinden artık herkesin gerekli bilgileri girmeleri durumunun da satmak veya almak istediği gayimenkul veya taşınmazın değerini anında öğrenebileceklerini belirterek “miras paylaşımlarında arabuluculuk yapıyoruz. İnsanlar mahkemeye gitmeden bizim verdiğimiz değerlerle sorunlarını çözebiliyor. Onun dışında insanlar ev alıp satarken yanılmamak için çok cüzi miktarlar ödeyerek evlerinin gerçek değerlerini öğreniyorlar. Kurumsal çalışmalarımız var. Bir marka oluşturuyoruz”ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30