banner137
banner25

Edirne'ye UEFA standartlarında yeni saha!
Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, yenilme çalışmaları devam eden Saraçhane 2 nolu futbol sahasının UEFA standartlarında olacağını belirtti.
Ocak,yaptığı açıklamada, yıllardır amatör futbola toprak zeminiyle hizmet veren futbol sahasının suni çimle kaplandığını belirtti.
Çalışmaları 29 Ekim tarihinde bitirmeyi planladıklarını ifade eden Ocak, ''Edirne'de yaklaşık 50 amatör futbol kulübü var ve gece yarılarına kadar tek sahada maça çıkmak zorunda kalıyorlar. Girişimlerimiz neticesinde bu projeyi yatırım programına aldırdık ve 10 gün önce yapımına başlandı. 810 bin liralık bir ihale bedeli var. UEFA standartlarında bir saha olacak. Profesyonel maçların da oynanabileceği kalitede bir saha yapacağız. Tribünü de yenilemeyi düşünüyoruz. Edirne futboluna bir tesis kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz'' diye konuştu.
Ocak, Saraçhane'deki 1 nolu futbol sahasının aydınlatma sisteminin de yenileceğini belirtti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30