banner78
banner25

Edirne’de torun cinayeti!

Edirne’de psikolojik sorunları bulunan Oğuzhan S. (22) adındaki genç birlikte yaşadığı babaannesi ve dedesini bıçakla defalarca bıçaklayarak öldürdü.Kapı önünde karşılaştığı halası ve yeğenini ise aynı bıçakla yaralayarak olay yerinden uzaklaştı ve bir internet kafede kanlı ellerini yıkadıktan sonra bilgisayar oynadı.

Edinilen bilgiye göre 1.Murat Mahallesi Zübeyde Hanım caddesi üzerinde bulunan Fırat Sitesi 6/B blok kat 4 no 6’da ikamet eden Zeynel Selçuk (74) ve Firdevs Selçuk (69) aynı evde ikamet eden ve psikolojik sorunları bulunan torunları Oğuzhan S. İle tartışmaya başladı.Tartışmanın büyümesi ile Firdevs Selçuk karşı blokta oturan kızları Çiğdem Selçuk’u telefonla arayarak yardım istedi.O esnada eline aldığı bıçakla anneannesi ve dedesini defalarca bıçaklayan torun Oğuzhan S.evden kaçarak uzaklaşmak istedi.Bu sırada apartmanın önünde anneannesinin telefonla arayarak yardım istediği halası Çiğdem Selçuk ve oğlu (yeğeni) Barış Esendemir ile karşılaştı.Elinde bıçakla elleri kanlı bir şekilde karşılaştıkları yeğenleri ile boğuşan hala Çiğdem Selçuk ve oğlu Barış Esendemir’de aldıkları bıçak darbeleri ile yaralandılar.

Çevredekilerin polise ve 112’ye haber vermesi sonrasında olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri kan donduran cinayetle karşılaştılar.Edirnespor’un eski çalıştırıcılarından olan 74 yaşındaki Zeynel Selçuk 20’ye yakın yerinden aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde yaşamını yitirirken eşi Firdevs Selçuk ise yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çiğdem Selçuk ile oğlu Barış Esendemir ise kaldırıldığı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayın soğuk kanlılığı ile kaçan ve karşı apartmanın alt katında bulunan internet kafeye gelerek ellerini yıkadıktan sonra oturup bilgisayarda oyun oynayan Oğuzhan S.işlediği cinayetin ardından polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

İnternet kafenin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis ise katil zanlısı torun Oğuzhan S.’nin elleri kanlı bir şekilde kafeye geldiğini,ellerini yıkadığını ve hiçbir şey olmamış gibi oyun oynadığını tespit etti.

Olayla ilgili soruşturma sürerken yakalanan Oğuzhan S.’nin Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ndeki sorgusu ise sürüyor.

Katil zanlısın akli dengesinin yerinde olmadığı,bazı cemaatlere yakın olduğu ve zaman zaman kullanıldığı öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30