banner137
banner25

Edirne'de planör ve paraşüt kursu düzenlenecek
Türk Hava Kurumu Edirne Şube Başkanı Mehmet Tan, yaptığı açıklamada, planör ve paraşüt başlangıç kursların 2-8 Haziran tarihlerinde Edirne'de düzenleneceğini söyledi.
Kurslara sınırlı sayıda kursiyer kabul edileceğinin altını çizen Tan, ''Kurslar için, uçuşa ve atlayışa elverişli olduğuna dair sağlık raporu,sigorta poliçesi, taahhütname, muvafakat name, tahsil derecesini gösterir belge, nüfus cüzdan sureti, kan grubu belgesi, 6 adet vesikalık fotoğraf ve iyi hal kağıdı belgeleri'' gerektiğini belirtti.
Başvuruların Türk Hava Kurumu Edirne Şubesi'ne yapılacağını bildiren Tan, kursiyerlerin, 16 yaşından gün almış ve en az ilköğretim okulu mezunu olması gerektiğini, boylarının 155 ile 190 santimetre boyunda olma zorunluluğu bulunduğunu, en az 45, en fazla da 90 kilogram ağırlığında olabileceklerini kaydetti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30