banner137
banner25

Edirne'de ''blues rüzgarı''
Blues müziğinin sevilen isimleri, ''23. Efes Pilsen Blues Festivali'' kapsamında Edirneli müzikseverlerle buluştu.
Blues'un Grammy ve Emmy ödüllü isimlerini buluşturan festival kapsamında bir restoranda gerçekleştirilen konserde, armonika Blues ustası Billy Branch ve grubu The Sons of Blues, Billy Branch'ın özel konuğu Zora Young, Blues gitaristi Smokin' Joe Kubek ve Bnois King ile özel gitar performansı ile dünyanın en iyi davulcuları arasında gösterilen Cedric Burnside sahne aldı.
Sahneye ilk çıkan Smokin' Joe Kubek ve Bnois King, Edirneliler'e unutulmaz blues ezgilerini sundu. Daha sonra sahne alan Billy Branch ve gurubu The Sons of Blues, seslendirdiği parçalarla dinleyicileri unutulmayacak bir gece yaşattı.
Antalya'da başlayan ve çeşitli illerdeki konserlerle devam eden ''Efes Pilsen Festival 23'', Çanakkale'nin ardından İzmir'deki finalle son bulacak.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30