banner78
banner25

Edirne Yörex fuarına katılıyor.

13-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Antalya'da bu yıl 8.si düzenlenecek olan Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'na, Edirne'de Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde katılıyor.Türkiye'nin 81 ilinden katılımın gerçekleştiği ve yöresel ürünlerin Ulusal manada Turizm pazarına sunumunun gerçekleştiği fuar 13-17 Eylül tarihleri arasında açık kalacak.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Mehmet Eren ile yönetim kurulu üyelerinin katılduğı fuarda Edirne yöresel ürünlerinin damgasını vurması bekleniyor.Meşhur Edirne tava ciğerinin  yanı sıra beyaz peynir ve badem ezmesi ile  diğer ürünlerin sergileneceği fuar hakkında konuşan Edirne Ticarete ve Sanayi Odası ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt "bu tür fuarlara sürekli olarak katılım konusunda yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çalışıyoruz.Böylesi fuatların Edirnemiz içim bir kazanım olduğunu görüyor ve geri dönüşleri olunlu olarak alıyoruz.Katıldığımız her fuar sonrasında binlerce tırist fuarlarda aldığı bilgiler ışığında gerek turizm şirketleri gerekse bireysel yönlendirmelerle Edirne'mize geliyorlar. Buda bizim fuarlara katılmakla ne kadar doğru iş yaptığımızı gösteriyor"dedi.

Fuara Edirne'den gazeteciler ve iş adamlarıyla birlikte yatırımcılar katılıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30