banner137
banner25

Edirne tanıtımına katkı!

Turizm Restaurant Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD) yöneticileri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile bir araya geldi. 

Edirne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, TURYİD Başkan Yardımcısı Ayhan Çarıkçılar ve yönetim kurulu üyeleri, Gürkan'ı makamında ziyaret etti. 

Konuklarına tarihi belediye binasını, Atatürk Odası'nı gezdiren Gürkan, belediye meclis salonunda Edirne'nin tanıtımını gerçekleştirdi.

Gürkan, iki günlük ziyaret programı kapsamında kente gelen TURYİD yöneticilerine tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi. 

Program "Edirne'yi Keşfet Özel Gecesi" ile devam etti. Davul zurna eşliğinde karşılanan konuklar, yağlı güreş gösterisi ile Roman halk oyunları gösterisini ilgiyle izledi.

Edirne'nin büyük bir zenginliğe sahip olduğunu belirten Gürkan, "Çok samimi söylemem gerekirse gösterebildiklerimiz, sahip olduklarımızın belki de yüzde 5'i. Çok değerleri olan, kazanımları, gelenekleri görenekleri, örfleri, adetleri olan bir şehir burası. Edirne'de tüm paydaşlarımız tek bir ortak amaca hizmet ediyorlar. O da Edirne'yi daha iyi bir yaklaşıma daha konforlu, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek." dedi.

TURYİD Başkan Yardımcısı Ayhan Çarıkçılar da Edirne'yi her yerde tanıtmak için çalışacaklarını belirtti. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30