banner78
banner25

Edirne'de eve kumar baskını!

Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 1. Murat mahallesi Bülent Alamut caddesi üzerinde bulunan Özlem kent sitesi B. Blok daire 3’te kumar oynatıldığı ihbarını aldı.Cumhuriyet Savcısı’nın arama kararı izni sonrasında belirtilen adrese gelerek ön ve arka kısmında kaçma olasılığına karşın tedbir alan ekipler bina içerisine girerek kapının açılmasını istediler.İçeride bulunan kişilerin camdan atlamak için cama yönelmesi ve atlamaya çalışması esnasında polis ekiplerini karşısında gören kişiler polisler tarafından göz altına alındı.Diğer camdan atlayan iki kişiden biri çalıların arasına yatarak gizlenmeye çalıştı.Polisin üzerinden geçtiği ancak son anda fark ettiği şahıs yakalanırken, bir diğer şahısta sokak arasında devriye gezen ekipler tarafından yakalandı.

Ev içerisinde yapılan kontrollerde içeride bulunan 9 şahsa sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden dolayı cezai işlem uygulanırken,yapılan aramada yuvarlak masa etrafında oturan şahıslar olduğu ancak oyun oynadıklarına dair bir bulguya rastlanmadığı ifade edildi.Mutfak kısmında ise çay ocağının aktif olduğu ve çay servisi yapıldığı görüldü.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30