banner78
banner25

Edirne Arama Kurtarma Derneği Genel Kurulu yapıldı
Edirne Arama Kurtarma Derneği (EDAK), 7. Olağan Genel Kurulu'nu yaptı.
Genel Kurul'da konuşan EDAK Başkanı Zafer Çimen, 1999 yılında kurulan derneği daha ileriye götürmek amacıyla ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Dernek tüzüğünün 5253 sayılı Dernekler Kanunu'na uyarlanması amacıyla Genel Kurul'da tüzük değişikliği de yapacaklarını vurgulayan Çimen, şöyle devam etti:
''Bilindiği gibi EDAK, Van depreminde Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna yol alıp, orada yardım bekleyenlere aram kurtarma çalışmalarıyla yardımcı oldu. EDAK, Edirne'nin gücünü hissettiği ölçüde bundan sonraki süreçte de üzerine düşen görevlerini yerine getirecektir. EDAK, üyeleriyle ve kamuoyundan elde ettiği güçle gelecekte de eğitim, tatbikat çalışmalarıyla var olacaktır.''
Dernek tüzük değişikliğinin yapıldığı Genel Kurul'da, Yönetim Kurulu Zafer Çimen, Cem Girgin, Kenan Laz, Hakan savaşçı, Zeki Çağlar, Serhad Ceylan ve Mehtap Öğüt'ten oluştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30