banner78
banner25

Edirne Ak Partiden mikro kredi!
AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, ''Milletvekilimiz Mehmet Müezzinoğlu'nun uzun uğraşları sonucu Edirne'de mikro kredi uygulaması başlıyor'' dedi.
Kahve, AK Parti İl Teşkilatı'nda yaptığı basın toplantısında, son günlerde ülkenin farklı kesimlerinde sağlık çalışanlarına yönelik saldırılar olduğunu anımsatarak, saldırılara toplumun tüm kesimlerinin hassasiyetle tepki göstermesi gerektiğini söyledi.
Zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran yasayla ilgili sadece karşı çıkmak ve gündem oluşturmak amacıyla muhalefet edildiğini ifade eden Kahve, çıkarılan yasayla daha fazla eğitim alınmasının önünün açıldığını, hiç kimsenin bir alana yönlendirilmediğini belirtti.
Edirne Belediyesi'nin kaynaklarını nerelerde kullandığını sorgulamaya devam edeceklerini ifade eden Kahve, ''Edirne Belediyesi'nin son seçimlerden bu yana aldığı konteyner adedi, maliyeti ve hangi firmalar aracılığıyla aldığını soruyorum. Bunun cevapları bende mevcut ancak ben açıklamayı Edirne Belediyesi'nden bekliyorum. Bizim belediyelerimizde yapılan ihale bedelleriyle, Edirne Belediyesi'nin yaptığı ihaleler arasında fahiş fiyatlar olduğunu görüyoruz. Birilerinin bir liraya mal ettiğini Edirne Belediyesi'nin 3-4 liralara mal ettiğini görüyoruz. 130 bin Edirneli'nin menfaatlerinin üç, beş kişiye peşkeş çekildiğini bize gösteriyor. Böyle olmamasını canı gönülden arzu ediyoruz'' diye konuştu.
Kahve, işsizliğin önemli bir sorun olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
''Milletvekilimiz Mehmet Müezzinoğlu'nun uzun uğraşları sonucu Edirne'de mikro kredi uygulaması başlıyor. Roman vatandaşlarımız ve kadın girişimcilerimizden başlayacak. Verilecek ilk etaptaki 150 bin liralık kredinin kaynağı Darülaceze Vakfı ile İstanbul Rotary Kulubü tarafından karşılandı. Edirne Valiliği'ne ek bir bütçe koyma zorunluluğu getirmiyor. Protokol pazartesi günü başlayacak. Biz Edirne insanına güveniyoruz. Gerekli ön incelemeler yapıldıktan sonra insanımız el emeğiyle üretim yapacak. Edirne'mize hayırlı olsun.''
Balkan Atletizm Şampiyonası'nın yapılacağı yaz aylarına kadar Şükrüpaşa Atletizm Stadyumu'nun uluslararası düzeyde yarışların yapılacağı düzeye getirileceğini bildiren Kahve, Havsa Stadı'nın suni çimlenmesinin tamamlandığın resmi açılışının yapılacağını, Süloğlu'daki çok amaçlı salonun tamamlandığını, Saraçhane Stadyumu'na bir suni çimlendirilmiş sahanın daha kazandırılacağını aktardı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru Söyler 12 yıl önce

mikro kredi için milletvekilinin uğraşmasına falan gerek yok. vali nusret miroğlu zamanında özel idare ile istanbul rotary kulübünün mikro kredi protokolü imzalandı. müjdat kahve ozaman il genel meclisinde başkandı. il genel meclisinin mikro kredi kararı ve protokol il özel idaresinde mevcut. imzalanan mikro kredi protokolü halâ yürürlükte.

banner30