banner78
banner25

Düşmesi mi gerek?

Edirne’nin en işlek caddeleri üzerinde bulunan bir bankanın çatısı üzerindeki telsiz anteni büyük tehlike saçıyor.

Atatürk heykeli karşısında bulunan bankanın çatısındaki antenin bir süre önce yerinden çıktığı ve dip kısmın ağırlığından dolayı çatının uç noktasına kadar kaydığı görülürken vatandaşların banka görevlilerini uyarmasına rağmen tedbir almaması eleştiri konusu oldu.

3 metre uzunluğundaki antenin bankaya giren çıkan veya cadde üzerinden geçenlerin üzerine düşmesinin an meselesi olduğunu ifade eden vatandaşlar “biz uyarımızı yaptık.Ancak aldığımız cevapta antenin kendilerine ait olmadığını yan bankanın çatısında takılıyken kendi çatılarının üzerine geldiğini söylediler.Bizde bekliyoruz dediler”şeklinde konuştular.

Antenin düşmesi durumunda ise ciddi yaralanmalar hatta ölümle sonuçlanacak bir olayın olmasının an meselesi olduğunu belirten vatandaşlar “biz uyarımızı yaptık ancak yol alamadık.Siz haber yaparsanız belki etkili olur”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30