banner78
banner25

Düğünde havaya ateş eden polis memuruna soruşturma
Edirne'nin Süloğlu ilçesinde çıkan tartışmayı önlemek için gittiği düğünde, havaya ateş eden polis memuru hakkında soruşturma başlatıldı.
Merkez Mahallesi'ndeki yazlık düğün salonunda yapılan düğünde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Düğüne katılanlar, tartışmanın kavgaya dönüşmemesi için durumu polise bildirdi.
İhbar üzerine düğün salonuna gelen polis ekibindeki polis memuru S.G, yaşanan kısa süreli arbede sırasında yere düştü. Yerden kalktıktan sonra beylik tabancasını çeken S.G, çevredekilerin sakinleştirme çabalarına rağmen havaya ateş etti.
Kendisini görüntüleyen düğün salonunun kameramanına da tepki gösteren S.G'yi polis memuru arkadaşları sakinleştirerek, olay yerinden uzaklaştırdı.
Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, polis memuru S.G hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını ve konunun incelenmesi için İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş talep edildiğini belirtti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30