banner78
banner25

Dolandırırken yakalandı!
Çeşitli illerde kendisini polis olarak tanıtan ve telefonla aradığı vatandaşları dolandırdığı belirlenen kişi Edirne'de tutuklandı.
Bir ihbarı değerlendiren Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Mardin, Manisa, Tekirdağ ve Çanakkale'de, telefonla aradığı kişileri ''Kimlik bilgileriniz ve banka hesaplarınız terör örgütünün eline geçmiş ve banka hesaplarınız üzerinden teröristlere para aktarılmış'' diyerek dolandırdığı iddia edilen kişinin, Edirne'de bir banka şubesinden 40 bin TL çektiğini tespit etti.
Banka güvenlik kameralarını inceleyen polis, Türkiye'deki çeşitli illerde kendisini polis olarak tanıtan ve vatandaşları dolandırdığı ifade edilen kişinin C.Ö. olduğunu belirledi. Yakalanmamak için sürekli yer değiştirdiği ifade edilen C.Ö, polisin yaptığı operasyonla gözaltına alındı.
Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan C.Ö, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tutuklanan kişinin hesabındaki 50 Bin TL ve 25 bin doların bloke edildiği belirtildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30