banner78
banner25

Doktorun bıçaklı saldırıda öldürülmesi Edirne'de kınandı
Gaziantep'te doktor Ersin Arslan'ın bıçaklı saldırı sonucu öldürülmesi, Edirne'de kınandı.
Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Galip Ekuklu, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde toplanan sağlık çalışanları adına yaptığı konuşmada, Gaziantep'te dün hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğrayan meslektaşları Ersin Arslan'ı kaybetmenin derin acısını yaşadıklarını belirtti.
Sağlık çalışanlarının son yıllarda sürekli olarak saldırıya uğradığını ifade eden Ekuklu, ''Yıllardır sağlık ortamının vahşi bir şiddet ortamına dönüştüğünü, sürekli olarak saldırıya uğradığımızı, hekimlere, sağlık emekçilerine yönelik şiddetin artık dayanılmaz boyutlara geldiğini, can güvenliğimizin olmadığını söyledik, söylüyoruz. Durumun vahametini kavrayıp tedbir alması gereken yetkililer ise kulaklarını tıkadılar, gözlerini yumdular, olan biteni seyretmekle yetindiler'' dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30