banner137
banner25

Diyanet sen filme tepkili!
Diyanet Sen Edirne Şube Başkanı Mahmut Eroğlu, ''Sevgi, rahmet ve kardeşlik dini olan İslam'ın şiddet olayları ile anımsanmasını üzüntü ile karşılıyoruz'' dedi.
Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, İslam'a hakaret içeren ''Müslümanların Masumiyeti'' adlı filmin fragmanının internette yayımlanmasının ardından dünyanın birçok yerinde protesto gösterileri düzenlendiğini hatırlattı.
Düşünce ve ifade özgürlüğü bahane edilerek Müslümanların mukaddesatına ve diğer din ve peygamberlere yapılan saldırıların kabul edilemeyeceğini belirten Eroğlu, şunları kaydetti:
''Yapımcısı tarafından Müslümanları tahrik etmek ve kışkırtmak amacıyla yapıldığı itiraf edilen böyle bir film nedeniyle Müslümanların galeyana gelmesini kaygı ve endişe ile izliyor ve bu olayları tasvip etmiyoruz. Sevgi, rahmet ve kardeşlik dini olan İslam'ın şiddet olayları ile anımsanmasını üzüntü ile karşılıyoruz. Olayı şiddetle kınıyoruz.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30