banner137
banner25

Dış ticaret bilgilendirme semineri düzenlendi!

Edirne'de Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğiyle "Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri" düzenlendi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde, dış ticaretini artırmak ve dış ticaret konusunda devlet desteklerini öğrenmek isteyen işletme sahipleri bilgilendirildi.

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Ticaret Uzman Yardımcısı Muhammed Emin Erkal, seminerde yaptığı konuşmada, devletin hem yurt dışı ve hem de yurt içi ticari faaliyetlerde işletmelere birçok destek sağladığını söyledi. Erkal, ihracatta sağlanan devlet yardımlarını kapsayan bir sunum gerçekleştirdi.

Ticaret Bakanlığı Uluslararası Anlaşmalar ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Ticaret Uzmanı Zöre Akşahin Şimşek ise, pazara giriş engelleri ve çözüm yolları konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Çok sayıda şirket yöneticisinin ve alanla ilgili öğrencilerin takip ettiği seminer, sunumların ardından sona erdi.

aa

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30