banner78
banner25

Direksiyon da sızdı!

Edirne’de alkolü sürücü direksiyon başında sızarak uyuya kaldı.

Olay dün gece yarısı 80’nci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi arkasında bulunan Maşatlık Yolu caddesi üzerinde meydana geldi.

Alkollü olduğu anlaşılan bir sürücü Maşatlık Yolu caddesi üzerinde seyir halindeyken aracını yolun ortasında durdurdu.Aracın kapısını açan ve yolun ortasına istifra eden sürücü daha sonra çalışır vaziyetteki aracını hareket ettiremeden direksiyon başında uyuya kaldı.Uzun süre çalışır vaziyetteki aracı ve içerisinde baygın olan sürücüyü gören vatandaşlar durumu ilk olarak Polise daha sonra ise 112 ekiplerine haber verdi.Olay yerine gelen polis ekipleri ilk yaptıkları kontrolde sürücünün uyuya kaldığını belirledi.Sağlık ekiplerininde yardımı ile uyandırılan sürücü tedaviyi kabul etmeyince olay yerine trafik ekibi çağırıldı.

Ayakta durmakta zorlanan ve adının Mustafa K. olduğu anlaşılan 22 HN 845 plakalı aracın sürücüsü alkolmetre cihazına üflemeyi kabul etmedi.Ehliyeti daha önceden alkolden alınan sürücünün ehliyetinin hala içeride olduğu ve aracının da muayenesinin olmadığı anlaşıldı.Gerekli cezai işlemin uygulanmasının ardından araç otoparka çektirildi. Görevli trafik polislerine zaman zaman zor anlar yaşatan sürücüye görevli memurlar ise hoşgörülü davranarak yardımcı olmaya çalıştılar. Sürücü Mustafa K. polis ekipleri tarafından evine bırakıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30