banner78
banner25

Dikkatleri sayesinde yakalandı!

Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motorize Yunus timleri aranması olan bir araç ve içindeki şahsı dikkatleri sayesinde yakalamayı başardı.

MOBESE kameraları sayesinde sistemde kaydı olan ve hakkında ilgi mahkeme tarafından yakalaması bulunan araç ve içindeki sürücü Edirne’ye geldiği sırada sistemin verdiği uyarı sayesinde Yunus timleri tarafından yakalandı.

39 T 0042 plaka sayılı ticari taksi Ayşekadın bayırı şehir merkezi istikametine doğru takibe alındı.Talatpaşa asfaltı belediye dükkanları önünde motorize ekipler tarafından durdurulan araçta detaylı arama yapıldı.Yapılan aramada suç veya suç unsuruna rastlanmazken uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aranması bulunan aracın sürücüsü M.K.polis tarafından göz altına alındı.Asayiş şube müdürlüğü ekiplerine teslim edilen şahıs ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken araç detaylı inceleme yapılmak üzere otoparka alındı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30