banner78
banner25

Devletin malı deniz!

Kaleiçi semtinde bulunan İl Özel İdaresi Lojmanlarında oturan bazı kişilerin Valilik veya diğer Kamu kurumlarıyla ilgisi olmadan bu lojmanlarda ikamet ettiği iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Kamu lojmanında oturmak için ilgili kurum bünyesinde çalışma şartı aranırken sadece Vali yardımcılarının ve bazı kamu kurum görevlilerinin ikamet etmesi gereken lojmanlarda adeta babadan oğla geçen saltanatın sürdüğü ve ikamet ettiği iddia edildi.

Bazı vatandaşların durumu tarafımıza bildirmesi sonrasında yaptığımız araştırmada İl Özel İdare Lojmanlarında oturan bazı kişilerin Valilik bünyesinde çalışmamasına rağmen kurum lojmanlarından istifade ettiği ve belli bir miktar kira ödeyerek lojmanın kendilerine tahsis edildiği anlaşıldı.

Konuyu tarafımıza ileten vatandaşlar “memurlar ikamet için lojman sıkıntısı yaşarken ilgisi olmayan kişilerin sırf torpili var diye bu lojmanlarda oturmaları düpedüz bir hak gaspıdır.Yetkililer bu konuyu ya açıklamalı yada gereğini yapmalıdırlar”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30