banner78
banner25

Devlet övünç madalyası verildi!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, makamında gerçekleştirilen törende, şehit Piyade Sözleşmeli Er Sercan Fidan ve şehit polis Haşim Usta'nın ailelerine, Devlet Övünç Madalyası ve Beratını takdim etti. 

Canalp, törende yaptığı konuşmada, şehit ailelerine çok şerefli ve onurlu bir belgeyi verdiğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gönderilen belgeleri şehit ailelerine takdim ettiğini dile getiren Canalp, "Devlet övünç madalyası, yiğitlerimizin kahramanlığının bir nişanesidir. Ülkemiz eğer ayakta duruyorsa bunu şehit ve gazilerimize borçludur. Şehitlerimiz hiçbir zaman unutulmayacak ve unutturulmayacak. Emanetleri ve hatıraları sonsuza kadar korunacak ve yaşatılacaktır." dedi.

Programa 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Yüksel Erdin, İl Jandarma Komutanı Albay Alpaslan Doğan, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ve şehit yakınları katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30