banner137
banner25

Devlerin arasında bir dev!
Şahinler Holding’e bağlı Modavizyon Grubu; Edirne, Ergene, Avrupa Serbest Bölgesi ve Havsa’da bulunan fabrikalarıyla; 2018 yılı İSO araştırmasına göre Türkiye’nin en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu arasına girdi. Yıllık 7 Milyon adet üretim kapasitesine sahip olan ve 100 Milyon Dolar ihracat yapan Modavizyon 3500’ü kadın 4000 çalışanıyla dünyanın moda devlerine üretim yapıyor.

Alanında Ortadoğu ve Balkanların en büyük konfeksiyon grubu olan Modavizyon; çalışan sayısına göre de kendi sektöründe Türkiye’de ikinci sıradadır. Aynı zamanda Modavizyon Grubu; İHKİB’in 2018 ihracatın yıldızları sıralamasında platin ödülün de sahibi oldu.

Trakya’da İlave 500 Kişiye İstihdam
Modavizyon, 2018 yılında dolar bazında %15 büyüme kaydetti. Bu yıl da istikrarlı büyümesine devam ederek; Trakya’da ilave 500 kişiye daha istihdam sağlayacak. Modavizyon Grubu; yarattığı istihdam ve ihracata dayalı döviz geliri ile ülkemizin gelişimine önemli katkı sağlamaya devam edecektir.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30