banner78
banner25

Dev proje 9 Aralık'ta başlıyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kanalizasyon ve yağmur suyu projesinin 9 Aralık'ta düzenlenecek törenle başlayacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Gürkan, Edirne'nin modern bir altyapıya kavuşması için projeler yaptıklarını belirtti.

Düzenlenecek törene Edirnelileri davet eden Gürkan, "Çalışmalarımız bölge bölge ilerleyecek. 10 gün önceden çalışmanın yapılacağı bölgede yaşayan vatandaşlarımıza mesaj ve anonslarla bilgilendireceğiz. Altyapı ile ilgili bütün kurumlarla önceden görüşülüp güzergahlar ile ilgili planlamalar yapıldı. Altyapı çalışmaları sırasında Edirne halkının sıkıntı yaşamaması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. 3 yıl sonra altyapı sorunu olmayan dana modern, daha çağdaş bir kentte yaşayacağız." ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30