banner137
banner25

Demirkıran "yerel esnaf desteklenmeli!"

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, vatandaşların alışverişlerini yerel esnaflardan yapmasını tavsiye etti.

Demirkıran, yaptığı yazılı açıklamada, yerli üretimin ve yerel alışveriş şehirlerin kalkınmasına katkı sağladığını belirtti.

Küçük esnafın desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Demirkıran, şunları kaydetti:

"Önce kendimizden başlamalıyız. Alışverişlerden doğan kazançların olabildiğince yaşadığımız yerlerde kalması çok önemlidir. Unutmayalım ki, şehrimizin refahı, kalkınması ile birebir bağlantılıdır. Onun için öncelikle alış verişlerimizde yereli ve yerli esnafı tercih etmek şehrimize yapacağımız en büyük katkıdır.  

Aynı zamanda halk olarak alış verişlerimizde kendi ürettiklerimizi tercih etmeliyiz. Kendi ürettiklerimize halkımızın ilgisi arttıkça ülke refahına katkı yapılmış olacaktır. Aynı zamanda gençlerimizin daha kolay iş bulmaları da sağlanmış olacaktır."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30