banner78
banner25

Çukurlara dikkat!

Edirne'de başlayan alt yapı çalışmaları devam ederken,yağan sağanak yağmur alt yapının sıkıntılarınıda göstermeye başladı.
Özellikle çalılmaların tamamlandığı yerlerde yapılan dolgunun gelişi güzel yapılmasına bağlı olarak yağışın yarattığı yargın nedeniyle çukurlar oluştu.Oluşan çukurlara bazı araçlar düşerkem delik deşik olan yollarda sürücüler geçiş zorluğu yaşadılar.
Abdi Ipeki caddesi üzerinde yapılan çalışmalarda yağan yapmur yarattığı çukur nedeniyle bir aracın içine düşmesine neden oldu.Araç sürücüsünün yağmur sularından oluşan çukuru göremediği ve aracın ön lastiklerinin çukurun içine düşmesini emgelleyemediği öğrenildi.Araçta maddi hasar meydana gelirken ,değişik nojtalarfa da buna benzer sorunların yaşandığı ifade edildi.Yetkililer özellikle yağışlı havalarda dikkatli olunmasını ve kazı çalışmalarının yapıldığı caddelerde sürüş güvenliğini en üst seviyede tutarak aksaklıklara meydan verilmemesini ifade ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30