banner137
banner25

Çocuklar ve aileleri belediyeyi suçluyor!

Son günlerde Edirne’de her geçen gün artan başı boş sokak köpeklerinin sayısı vatandaşı endişelendirmeye başladı.Özellikle Fatih mahallesinde yaşayan vatandaşların sürekli olarak sokak köpeklerinin saldırısına maruz kalmaları belediyenin gerekeni yapmadığını gösterdi.

Son yaşanan olayda evinden okuluna gitmekte olan T.B. isimli bir kız çocuğu evinin önünde köpeklerinin saldırısına maruz kaldı.14 yaşında olduğu belirtilen T.B.isimli kız evinden çıktığı esnada köpeklerin üzerine saldırması ile çığlık çığlığa kaldı.Kız çocuğunun ailesi aşağıdan gelen sesler üzerine balkona çıkarak yaşananları büyük panik içinde seyretti.

Baba Fatih B. koşarak aşağı indiğini ve köpekleri uzaklaştırmak için kovaladığını belirterek kızını zor kurtardığını belirtti.

Kızının ayak bileğini köpeklerin ağzından kurtardığını ve kızının apartmanın içine kaçarak canını kurtardığını belirten baba Fatih B. “eğer kızım apartmanın içine kaçmasaydı ve ben köpekleri kovalamasaydım daha vahim bir tablo ile karşılaşabilirdim.Bu bizim mahallemizde yaşanan ilk olay değil.Çocuklarımız ve aileler korku içinde.Bir kaç hayvansever yüzünden hem biz hem belediye ikilemde kalıyor.Belediyeyi defaten aradık ama gelen olmuyor.Köpekler ise hala burada ve saldırılarına devam ediyorlar.Neden,niçin saldırdıklarını bilmiyoruz? Ancak belediye üzerine düşeni yapmalı ve bizleri bu tehlikeden uzak tutmalılar”dedi.

Isırılmaktan son anda ayağındaki kalın bot sayesinde etkilenmeyen 14 yaşındaki kız çocuğu T.B. ise olay sonrası okuluna ailesi nezaretinde gidebildi.Vatandaşlar da başı boş köpeklerin belediye tarafından toplatılması gerektiğini,saldırgan olanların ise barınakta tutulması veya kent merkezinden uzak alanlara salınması gerektiğini savundular.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30