banner78
banner25

Ciravoğlu''Yeniliğe ve değişime açık bir partiyiz''
CHP Edirne İl Başkanı Şükrü Ciravoğlu, CHP'nin, yeniliğe ve değişime açık bir parti olduğunu bildirdi.
Ciravoğlu, ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından göreve seçilen ilçe başkanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında, önümüzdeki sürecin partileri açısından tarihsel bir süreç olacağını ifade etti.
AK Parti iktidarından kurtulmanın en önemli yolunun CHP'nin yerel yönetimlerde başarı sağlamasından geçtiğini vurgulayan Ciravoğlu, şunları kaydetti:
''Bu süreçte arkadaşlarımızın hepsi yönetimlerine, kendilerine destek veren bütün üyelerimize, halkımıza karşı çok büyük sorumlulukları vardır. Kendileri partimizin yeni anlayışını temsil etmektedirler. Hepsi buraya partimizin üretkenliğinin, özelliklerinin bir sonucu olarak seçilerek, yarışarak gelmişlerdir. Bu da bize gurur vermektedir.''
İlçe başkanlarına önümüzdeki süreçte başarılar dileyen Ciravoğlu, il kongresinin 27 Mayıs 2012 tarihinde yapılacağını belirtti.
CHP'nin bir bütün olduğunu vurgulayan Ciravoğlu, şöyle devam etti:
''CHP geçmişiyle, geleceğiyle bir bütündür. İnsanlar değişebilir ama partimizin kurumsal kimliği, hizmetleri, politikaları hiçbir zaman değişmez. Bu temel üzerinde yürüyecektir. Yeni göreve seçilen arkadaşlarımızla bu yolu yürümekten büyük mutluluk ve gurur duyacağız. CHP'nin en önemli özelliklerinden birisi sürekli kendini yenileyebilen, çağa ayak uydurabilmek için değişim içinde olan bir parti. Kısaca, yeniliğe ve değişime açık bir partiyiz. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün bize işaret ettiği yolda, ülkeyi çağdaş, uygarlık seviyesine ulaştırmaktır. Biz de onun gereğini yerine getirerek, aynı inançla aynı görevle bu görevlerimizi sürdürmeye gayret edeceğiz.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30