banner137
banner25

Ciravoğlu aday adaylığı başvurusunu yaptı!

“Biz Edirne’yi seviyoruz” sloganıyla yola çıkan CHP Edirne Belediye Başkan aday adayı Şükrü Ciravoğlu partililerin geniş katılımıyla başvurusunu Merkez İlçe Başkanlığına yaptı.

31 Mart 2019 günü yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde aday adaylığı açıklamalarını yapan Cumhuriyet Halk Partisi’nde Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan sonra eczacı Şükrü Ciravoğlu’da ikinci isim olarak aday adaylığı açıklamasını yaptı.

Parti binasında yapılan açıklamada geçmiş yıllarda CHP’de görev yapmış bazı isimlerin destek niteliğindeki varlıkları ise dikkat çekti.

Şükrü Ciravoğlu yaptığı açıklamada sorunları konuşmak, mazeret üretmek, ötelemek için değil, sorunları ekibi ile birlikte çözmek için aday olduğunu ifade ederek “Edirne’yi geçmişiyle kucaklamak, geleceğiyle buluşturmak için adayım.Formaliteden değil Edirne’nin değişime, gelişime, yenileşmeye ihtiyacı olduğuna inandığım için adayım.Edirne Belediyesini yerel kalkınmanın merkezi yapmak için adayım.Halkıyla, sivil soplum kuruluşlarıyla, çocuklarıyla, gençleriyle bütünleşen dürüst, üretken, verimli, hizmet üreten ,halkçı Belediyecilik için adayım”dedi.

Belediye yönetiminin parayı, emeği, zamanı, insanı, aracı, gereci, yerinde, doğru, zamanında, verimli kullanma sanatı olduğunu belirten Ciravoğlu “Var olan kamu parasını herkes harcar karşılığında az veya çok iş yapar, hizmet üretir, yatırım yapar.Ama herkes parayı ve kaynakları doğru yerde, doğru işte, doğru zamanda kullanmaz. Kullanamaz.Şeffaf olmaz.Halka hesap vermez. Veremez.Harcanan para halkın parasıdır. O nedenle;Biz, Şeffaf olacağız. Hesap vereceğiz.Dinamik olacağız. Üretken olacağız”dedi.

Kentin bazı sorunlarına da dikkat çeken Ciravoğlu “Alt yapıyı acilen çözeceğiz. Su borularındaki kayıp ve kaçaklar her gün hepimizin cebinden fazladan para çıkmasına neden oluyor. Ayrıca patlamalar suların kirlenmesine yol açıyor. Tıkanan kanalizasyonlar, yürünmeyen kaldırımlar hepimizin malumu. Bu nedenle ilk icraatımız bu olacaktır.Yönetim için önce dürüstlük gereklidir. Sonra tutku ve heyecan gereklidir.Muhalefet belediyesi olunca yardım yok para gelmiyor, hizmet üretilemiyor sözleri genelde başarısızlığa kılıftır. Buna en iyi yanıt CHP’li İzmir,Eskişehir ve Aydın Büyükşehir Belediyeleridir. Muhalefet Belediyeleri olarak yaptıkları hizmetler ve yatırımlar iktidar belediyeleri tarafından yapılmamıştır”şeklinde konuştu.

Açıklamaya CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ve eski Milletvekili Kemal Değirmendereli’de katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30