banner78
banner25

CHP'de kongre heyecanı!
Edirne ''CHP Hareketi'', hafta sonu yapılacak CHP Edirne merkez ilçe kongresinde, Yunus Saç'ın listesini destekleyeceğini bildirdi.
Edirne ''CHP Hareketi'nden'' yapılan yazılı açıklamada, hareketin delege seçimleri öncesinde de tavrını göstererek, ''Dinamik üye, dinamik delege, dinamik ilçe örgütü istiyoruz'' parolasıyla hareket edip geniş katılımlı bir konsensüs oluşması adına ''kırmızı listeyi'' desteklediği belirtildi.
Açıklamada, ''Grupsal anlamda böyle bir birlikteliğin yolları tıkandığında ise geniş katılımlı bir liste ile herkesi kucaklayacak bir yapının tesis edilebilmesi adına bu birlikteliği en az Edirne CHP Hareketi kadar arzulayan çalışma grupları ile birlikte Yunus Saç'ın başkan adaylığında oluşacak listede yer alarak bu oluşumu destekleme kararı almıştır'' denildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30