banner137
banner25

CHP Zafer yürüyüşü düzenleyecek!

CHP Edirne İl Başkanlığınca, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Zafer Yürüyüşü düzenleneceği bildirildi. 

İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, yaptığı yazılı açıklamada, Edirne'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'na yakışır kutlamalar düzenleyeceklerini belirtti.

İl örgütü olarak bu kapsamda 30 Ağustos'ta Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun yanı sıra aynı günün akşamı saat 20.30'da Şükrüpaşa İlköğretim okulu önünden başlayarak Atatürk Anıtı'na kadar fener alayı şeklinde Zafer Yürüyüşü yapacaklarını aktaran Pekcanlı, şunları kaydetti: 

"Cumhuriyete, demokrasiye, laikliğe, tam bağımsızlığa, insan haklarına, barışa ve özgürlüğe olan inancımızla yapacağımız fener alayımıza tüm halkımızı bekliyoruz.  Bu gün, emperyalizme karşı ulusal bağımsızlık  mücadelemizin taçlandığı gündür. Bu gün, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi anma günüdür. 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını tüm şehit ve gazilerimizi şükran minnet ve rahmetle anıyorum."

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30