banner137
banner25

CHP'nin ikinci il başkanı adayı Bülent Varel!

6 Ocak 2018 günü gerçekleşecek olan Edirne CHP Olağan Genel Kurulu öncesinde adaylar açıklamalarını sürdürüyor.Geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Fevzi Pekcanlı’nın yeniden adaylık açıklamasının ardından şimdide partiye uzun yıllar emek vermiş eczacı Bülent Varel adaylık açıklamasında bulundu.

Parti İl merkezi toplantı salonunda yapılan açıklamaya çok sayıda CHP’li katılırken bir önceki toplantıya davet edilmeyen ve katılımı görülmeyen Milletvekilleri Erdin Bircan ve Okan Gaytancıoğlu ile Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın katılması dikkat çekti.

Adaylık açıklamasını yapan Varel ülkenin içinde bulunduğu genel durumu değerlendirerek genel politikaya dikkat çekti ve süreci değerlendirdi.Varel açıklamasında “15 Temmuz günü Ülkemizde bir darbe girişimi yaşandı. Herkes bu darbeye karşı çıktı, bu darbe Fethullahçıydı, Amerikan parmağı vardı, iyi güzelde burada”ne istedilerse verdik’’ diyenlerle,’’ beraber yürüdük biz bu yollarda’’ diye bağıranların hiç mi suçu, günahı yok. Böyle bir şey olabilir mi?”diyerek darbenin sonucu günahsız insanların yoktan sebeplerle işlerinden atılmasına ve zindanlara tıkılmasına karşı olduklarını belirtti.

Önümüzdeki süreçte partinin birilik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten Bülent Varel “Sevgili Cumhuriyet Halk Partili Yoldaşlarım önümüzdeki süreçte bizleri zor günler bekliyor, eğer herşey zamanında olursa 2019 yılı bir seçim yılı olacak, işte ben ve arkadaşlarım bu zorlu sürece talibiz; partinin tek merkezden değil örgüt ile, örgütlerin eliyle yetkin kadrolarla yönetilmesi için, Ülkenin içinde bulunduğu bu ortamda çok daha güçlü, yönetim ve yöneticilere ihtiyacı var, ben ve arkadaşlarım bunun için buradayız”şeklinde konuştu.

Bülent Varel Kimdir?

24 Ocak 1964 Havsa Musulça Köyü doğumlu. Ankara Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu.1989 yılından bu yana Edirne Merkezde bulunan Varel Eczanesinin sahip ve mesul müdürü.Evli ve iki çocuk babası. 39.Bölge Edirne Eczacı Odası ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kurucu üyesi. Edirne Eczacı Odasında 6 yıldan fazla Genel Sekreterlik, 3 dönem (6 yıl)Oda Başkanlığı görevlerinde bulundu.Türk Eczacıları Birliği 37 dönem Merkez Heyetinde Denetleme Kurul üyeliği, 38. ve 39. dönem Merkez Heyeti Yönetim Kurulu üyeliği ve son olarakta 40.dönem TEB Merkez Heyeti Denetleme Kurulu Başkanlığı görevleri olmak üzere 4 dönem (8 yıl) boyunca meslek örgütüme yönetici olarak katkıda bulundu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30