banner78
banner25

Çatı uçtu,ağaçlar devrildi kahvaltıya gidenler mahsur kaldı!

Edirne'de sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmur ve rüzgar çok sayuda ağacın devrilmesine bazı evlerin ise çatılarında hasar meydana gelmesine neden oldu.
Şiddetli rüzgar sonrası başlayan sağanak yağış ana arterler üzerinde bulunan çok sayıda ağacın devrilmesine neden oldu.Devrilen ağaçlardan biri süt nakli yapan bir servis aracının üzerine devrildi.Sarıcapaşa mahallesi yediyol ağzında devrilen ağaç araçta maddi hasara neden oldu.Araç trafiğine kapanan yol belediye ekiplerinin çalışması ile kısa sürede trafiğe açıldı.Bir başka ağaç devrilmesi olayında ise Sarayiçi güreş alanı yakınları Tavuk ormanında bulunan bir işletmedeki müşterilerin mahsur kalmasına neden oldu.Sabah kahvaltısı için bir işletmeye giden bazı vatandaşlar devrilen ağacın yolu kapatması nedeniyle araçlarıyla mahsur kaldı. Ormanlık ve etrafı Tunca nehri ile çevrili ada içinde bulunan ve işletmeye giden tek ulaşım yoluna düşen ağaç yolun kapanmasına ve müşterilerin mahsur kalmasına neden oldu.Olay yerine gelen Edirne Belediyesi itfaiye müdürküğü ekiplerinin müdahalesi devrilen ağaç yoldan kaldırıldı.Bir başka olayda ise şiddetli rüzgar Şükrüpaşa mahallesi Adalet Kasrı sokak üzerinde bulunan Orhun sitesinin çatısının açılmasına neden oldu. Şans eseri çatıdan düşen parça olmaması bir başka olayın yaşanmamasına neden oldu.Olası olaylara karşı kentte emniyet ve belediye ekipleri daha duyarlı hale getirildi.


 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30