banner78
banner25

Çarparak durdurabildiler!

Son günlerde yaşanan ve kentte gerilimi arttıran asayiş olaylarına bir yenisi daha eklendi.Polisin yoğun çaba sarf ettiği ve olayların yaşanmaması için gereken tedbirleri üstlerinden aldıkları emirlerle uygulamaya çalışan ekipler akşam saatlerinde “dur” ihtarına uymayan bir aracı çarparak durdurabildiler.

Akşam saatlerinde devriye gezen Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler şüphelendikleri bir aracı Babademirtaş mahallesi civarında durdurmak istediler.Ekiplerin uyarı yapması ile durmayan ve yoluna devam eden 22 AP 524 plakalı araç ve sürücüsü dar sokaklarda süratli bir şekilde kaçmaya başladı.Nefes kesen ve filmleri aratmayan kovalamaca Gazimihal-Çavuşbey mahallesinde devam etti.Motosikletli Yunus Timinin tampon tampona devam eden takibi sonrasında Ağaçpazarı caddesi Mumcular sokak üzerinde kaçan araç çarparak durdurulabildi.

Meydana gelen kazada yaralan olmazken yaşları küçük olduğu tahmin edilen iki çocuk gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü.Polis aracı oto kurtarıcı ile götürerek araçta inceleme yaptı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30