banner78
banner25

 Cankaloğlu''Türk polisi gurur kaynağıdır''
Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, ''Türk polisi özverili çalışmalarıyla tüm halkımızın gurur kaynağıdır'' dedi.
Cankaloğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk polisinin zor şartlarda fedakarca çalıştığını belirtti.
Tüm polis teşkilatına görevinde başarı dileyen Cankaloğlu, şunları kaydetti:
''Türk polisi özverili çalışmalarıyla tüm halkımızın gurur kaynağıdır. Türkiye Cumhuriyeti yasalarından aldığı yetki ve Türk halkının da desteğiyle büyük bir sevgiyle bağlı olduğu Türk halkını koruma görevini hiçbir karşı eylem ve tehditten korkmadan, canı pahasına sürdüreceğine duyduğumuz inançla Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü en samimi dileklerimizle bir kez daha kutluyoruz.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30