banner78
banner25

Cankaloğlu''Millet olarak teröre karşı tek yürek olup,tek ses vermeliyiz''
Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, millet olarak teröre karşı tek yürek olup, tek ses verilmesi gerektiğini bildirdi.
Cankaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türk askerine yapılan hain saldırılarla terör örgütünün hiçbir zaman hedefe ulaşamayacağını bildirdi. Terör örgütünün hain ve kalleşçe saldırılarına bir yenisini daha eklediğini ifade eden Cankaloğlu, ''Yapılan bu saldırılar hiçbir zaman hedefine ulaşmayacak, bizleri yıldırmayacaktır. Türk milleti teröre teslim olmayacak, birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmayacaktır. Millet olarak teröre karşı tek yürek olup tek ses vermeliyiz'' şeklinde duygularını dile getirdi.
''Biliyor ve inanıyoruz ki, bu ülke, bu devlet güçlüdür'' ifadelerini kullanan Cankaloğlu, şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar, şehitlerin ailelerine ve millete baş sağlığı temennilerini bildirdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30