banner78
banner25

Cankaloğlu
Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, bayramların dini ve milli inançları örf ve adetlerle harmanlayıp geçmişten devralınan mirasın geleceğe taşındığı kutsal günler olduğunu bildirdi.
Cankaloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği bayramların toplumsal yaşamda önemli bir yerinin olduğunu belirtti.
Bayramlarda yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olunması gerektiğini ifade eden Cankaloğlu, ''Bayramlar, dini ve milli inançlarımızı örf ve adetlerimizle harmanlayıp, geçmişten devraldığımız mirası geleceğe taşıdığımız kutsal günlerdir. Bayramları sadece yakın çevremizle değil, yoksullarla, öksüz ve yetimlerle, yaşlılarla, kısaca ilgiye, desteğe muhtaç herkesle kederi ve sevinci paylaşarak kutlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, Edirnelilerin, Türk Milleti'nin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum'' ifadelerini kullandı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30