banner78
banner25

Cankaloğlu saldırıyı kınadı!
Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu, Türk milletinin birlik ve beraberliğini hiçbir gücün bozamayacağını belirtti.
Cankaloğlu, Hakkari'nin Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olmasıyla ilgili yayımladığı mesajında, son haftalarda bölgeden gelen şehit haberleri nedeniyle Türk halkının yasa boğulduğunu belirtti.
Türk Milletinin şehitler için döktüğü gözyaşlarını, dualarla süslediğini ifade eden Cankaloğlu, şunları kaydetti:
''Gencecik vatan evlatları, hayallerini ve sevenlerini geride bırakarak milyonların kalbinde bayraklaşmıştır. Bilindiği üzere şehitlik, herkese nasip olmayacak yücelikte bir makamdır. Bu makama yükselen kardeşlerimizin şefaatine erişmek ise hepimiz için en büyük temenni olarak karşımıza çıkmaktadır.
Türkiye, hain terör saldırılarının sürdüğü, etnik bölücülerin her gün devlete meydan okuyan tahriklerle sahneye çıktığı, PKK militanlarının gündüz vakti yollarda barikatlar kurup kontroller yaptığı, insan kaçırdığı, bir dönemden geçmektedir. Bütün bunlara rağmen Türkiye teröre teslim olmayacak, Türk milletinin birlik ve beraberliğini hiçbir güç bozamayacaktır.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30