banner137
banner25

Çan çalmak buna denir!
Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Keşan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, astsubay C.A yönetimindeki otomobili, Cennet Bahçesi mevkinde durdurdu.
Otomobilde yapılan aramada, tarihi eser olarak değerlendirilen yaklaşık 100 yıllık üzerinde çeşitli kabarma figür ve yazılar bulunan 2 adet kilise çanı, 2 adet çan tokmağı ve 23 adet ''black dolar'' tabir edilen kağıt ele geçirildi.
Astsubay C.A, hakkında yasal işlem yapılmak üzere Merkez Komutanlığına teslim edilirken, araçta bulunan H.F.T ve H.T ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.
Edirne Müze Müdürlüğü yetkilileri, ''taşınmaz kültür parçası'' niteliğindeki çanların 1910 yapımı olduğunun inceleme sonucunda anlaşıldığını belirttiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30