banner78
banner25

Çalışmaları yerinde inceledi!

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Saraçlar caddesinde yapılan düzenlemeleri yerinde inceledi.

KOVİD-19 tedbirlerinin uygulanıp uygulanmadığını ve vatandaşların kentin en işlek caddesi olan Saraçlar caddesi ve Tahmis meydanında ki hareketliliklerini görmek için burada inceleme yapan İl Emniyet Müdürü Kurt vatandaşlarıda tek tek uyardı.

Cadde üzerindeki insan yoğunlunu her daim kendisi bizzat denetleyen ve uyarıları yerinde yapan Kurt; emniyet müdürlüğü personelinin de cadde üzerinde sosyal mesafe konusunda sürekli uyarı yapmasını istedi.Alınan yeni önemler ile bankalar caddesi ve bazı banka şubeleri önüne konuşlan bariyerlerin işlevselliğini de kontrol eden Kurt; burada bazı vatandaşlarla sohbet ederek kendilerini dinledi.Vatandaşların cadde olma nedenlerini de soran Emniyet Müdürü Kurt işlerini halleden vatandaşların kısa süre içinde evlerine dönmelerini istedi.Kurt, maskesiz sokağa çıkanları da maske takmaları yönünde uyardı.

Caddeye bağlanan ara sokakları da yerinde inceleyen emniyet müdürü Kurt açık kalan ve olası ihlallerin doğacağı girişlerin daha sağlam bir şekilde kapatılması talimatını verdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30