banner78
banner25

Çakma savcı ve polise suç üstü!

Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube ekipleri Uzunkaldırım caddesi üzerinde rutin devriye görevi sırasında kendisini savcı ve polis olarak tanıtan dolandırıcıları suçüstü yakaladı.

Edinilen bilgiye göre rutin devriye görevi yapan ekipler Ebe çıkmazı sokak girişinde iki şahsın hareketlerinden şüphelendi.Ellerindeki eski cep telefonlarına dikkat çeviren ekipler iki şahsı bir süre takibe aldı.Bahse konu adreste bir eve giden şüpheliler telefonla sürekli olarak kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak karşı tarafta bulunan L.T. isimli şahsa “elinizde bulunan altınların sahte olma olasılığı var.Bunları incelememiz gerekiyor”deiyerek kendilerini bilir kişi gibi tanıttıkların anlayan ekipler şahıslara yaklaşınca kaçmaya başladılar.Kısa süren kovalamaca sonrasında yakalanan 18 yaşlarındaki İ.Y. ve M.Y. isimli şahıslar ellerinde bulunan ve içinde 3 bin 200 TL para, 5 adet bilezik ve 1 adet çeyrek altın olduğu anlaşılan poşeti yere attılar.

Dolandırılan L.T. ise kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişilerden şikayetçi olurken,polis tüm uyarılara rağmen kendilerini bu şekilde tanıtan kişilere vatandaşların itimat ettiğini ve kesinlikle itimat edilmemesi gerektiğini belirttiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30