banner78
banner25

Çakıcı Altunhan'ın misafiri.

TBMM'de görüşülen ve kabul edilen infaz yasası sonrasında cezaevlerinde tutuklu bulunan hükümlülerin tahliyesine başlandı.
Ankara'da Sincan Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, infaz yasası kapsamında gece saatlerinde tahliye edildi.

Sincan Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü'nde tahliyeler, dün sabah saatlerinde başladı.

Cezaevinde bulunan Alaattin Çakıcı da gece yarısı cezaevinden çıktı. Çakıcı'nın bulunduğu otomobiller, konvoy halinde kampüsten ayrıldı. Çakıcı, 13 Ağustos 2018'de Sincan Kapalı Cezaevi'ne nakil olmuştu.Edirne'de cezaevinde kaldığı yıllarda rahatsızlığı nedeniyle sürekli Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine tedavi için gelen Çakıcı'nın Iş adamı ve Kırkpınar eski ağası Mustafa Altunhan ile bilinen dostluğu vardı.Tahliye sonrası Alaadin Çakıcı Altunhan'ın Saros körfezinde bulunan yazlığına geçti.Bu haber Çakıcı'nın avukatı Zeynep Çiftçi tarafından sosyal medya hesabından duyruldu.Altunhan'a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre haber doğrulandı ve "Kendisi bizim Tanrı misafirmiz"ifadeleri kullanıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30