banner78
banner25

Bürokratlara cemaat ayarı!

Ülke genelinde FETÖ/PDY’ye (cemaate) karşı mücadeleler devam ederken devletin kademesinde yeni yeni cemaatlerin yer bulmaya çalışması ve teşkilatlanması akıllarda soru işaretleri oluşturmaya başladı.

Yıllardır cemaatlerin ülke siyasetine müdahil olmaya çalışması karşısında gelinen son noktada ders almayan hükümetin bürokratlarını cemaatlere karşı ezdirdiği ve sessiz kaldığı yaşanılan son örnekle gözler önüne serildi.

Uzun bir süredir Edirne’de bulunan bazı bürokratları listesine alan ve sorun olarak gördüğü gerekçesi ile görevden alınmaları için Ankara ile temasta bulunan bir cemaatin hedefinde olan Milli Eğitim İl Müdürü Hüseyin Özcan’ın yer değiştirmesi işinde parmağı olduğu öne sürüldü.

İktidar partisinin Edirne’deki yöneticileri ve Milletvekilinin dahi bilgisi olmaksızın gelişen tayin işinde bir cemaatin devrede olduğu ve Keşan ilçesinde yaşanan bir olay sonrası Cemaatin devreye girerek gereğini yapılması hususunda ricada bulunduğu iddia edildi.

Adının açıklanmasını istemeyen yakın bir kaynak “bu iş Hüseyin Özcan ile kalmayacak.Cemaat baskısını artırarak kendine yakın isimleri Edirne’de dizayn etmeye çalışıyor.Hükümete yakın oldukları kadar bu tür işleride idare etmekte önemli rol üstleniyorlar.Çok yakın bir zaman diliminde birkaç bürokratın daha yerinin değiştirilmesi için talimat verdiler.Bekleyip göreceksiniz”şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30