banner78
banner25

Bunun adı baltalamak!

Edirne’nin Şükrüpaşa mahallesinde bir süredir Telekom tarafından devam eden fiber optik kablo döşeme işinde Edirne Belediyesi adeta baltalanıyor.Kablo döşeme işini yapan taşeron firmanın hattın geçeceği yerleri beton kesme makinesi ile keserek hattı döşemesi ve sonrasında ise gelişi güzel beton veya yama asfalt ile kapaması vatandaşların tepkisine nede oluyor.

Gerek işaretleme çalışması gerekse alınan tedbirler ve yapılan işten dolayı adeta sınıfta kalan firmanın son yaptığı uygulama vatandaşların tepkisine eden oldu.Parke taşı yerinden sökmek yerine kesme makinesi ile kesen ve sonrasında üzerine beton döken firmanın Şükrüpaşa mahallesi Mithat Vardar caddesi üzerinde yaptığı çalışma sabah saatlerinde sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu.

Cadde üzerinde bulunan taşları enine kesitle sökerek hattı döşeyen ve öylece bırakan firma elemanları bazı araçlarda maddi hasara neden oldu.Bayır aşağı iniş ve çıkış esnasında taşların yerinden söküldüğü caddede sürücüler zor anlar yaşadı.

Yolun bu şekilde kazıldığı gören vatandaşlar ilk etapta belediyeye tepki gösterdiler.Ancak yapılan çalışmanın Telekom’a ait olduğunu öğrenen vatandaşlar “burada kabahat belediyenin.Bunlara kazı iznini veren belediye.Bunları denetlemesi gerekende belediye.Elbette böyle berbat bir çalışma yapılmaması gerekir.Araçlarımızı zarar görüyor.Belediye taşeron firmaya bu çalışmadan dolayı cezasını uygulamalı.Bütün mahalle genelinde adeta caddeleri katlettiler.Halk bunun müsebbibi olarak belediyeyi görür.Seçimlere az bir zaman kala yapılan bu iş CHP’li belediyeye olumsuz yansır”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30