banner137
banner25

Bugün koltuk onların!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görevini sembolik olarak çocuklara devretti.Vali Fahri Yücel İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Edirne Belediye Başkanı Gürkan'ı ziyaret etti.Gürkan, öğrencileri kabulünde bir süre onlarla sohbet ettikten sonra görevini sembolik olarak 4. sınıf öğrencisi Yağmur Irmak Aydın'a devretti.Edirne Belediye Başkanlığı görevini devralan Aydın, yaptığı açıklamada, yaz boyunca her hafta çocuk şenliği düzenlenmesi ve altyapı sorunlarının çözülmesi talimatı verdi.

Öğrenci heyetinde yer alan çocuklar ziyarete daha sonra sırayla başkanlık makamına geçti.Gürkan da yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenen şenliklerin amacına ulaştığını belirterek, şunları kaydetti:"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada ilk ve tek çocuk bayramı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından armağan edilen bir bayram. Çocukların bir arada olmaları ve eğlendiklerini görmek, o içlerindeki masumluk ve temizlikle birbirleriyle kaynaştıklarını görmek bizi çok mutlu ediyor."Etkinlikleri inanılmaz derecede güzel geçtiğini öğrendiğini ifade eden Gürkan, görevini devrettiği Yağmur Irmak Aydın'ın da talebine olumlu karşılık vererek, "Her hafta bu tür etkinlikleri yapmak lazım." dedi.Bu arada Trakya Romanları Eğitim Geliştirme ve Kültür Araştırma Derneği ile Edirne Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Deniz Yıldızı Projesi kapsamında eğitim alan öğrenciler de Gürkan'ı ziyaret etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30