banner137
banner25

Bu hırsızlar çok pişkin!

Edirne’de bir işyerinde bulunan atık yağları çalan iki kafadar hırsız kamera kayıtlarını izleyen iş yeri sahibini ve polisleri şaşırttı.

Bu sabah saat 06:00 sularında meydana gelen olayda ciğerci dükkanına ait atık yağları kapı önüne çıkaran çalışanlar yağ bidonlarının boş olduğunu fark etti.

Olayı polise haber veren iş yeri sahibi durumun anlaşılması için polis ekipleri ile birlikte kamera kayıtlarını izlemeye başladı.Kayılarda iki kafadar hırsızın gayet rahat bir şekilde gelerek iş yeri önünde bulunan bidon içerisindeki atık yağları taşımaya başladığı görülüyor.4 bidon yani yaklaşık 400 litre olan yağları sürüyerek Maarif caddesi üzerinde bekleyen araçlarına Gazeteci Mehmet Karagiz sokağını kullanarak yükleyen kafadarlar,aldıkları dolu bidonların yerine boş bidonları getirmeyi ihmal etmiyorlar.İş yeri sahibi söz konusu yağları belediye tarafından belirlenen firmalara tutanakla teslim ettiklerini ve ücretli olduğunu belirterek yaşanan olay karşısında şaşırdıklarını ifade etti.

Piyasa değerinin 600 TL civarında olduğu belirlenen atık yağların bu metotla daha önceden de çalınabilmiş olabileceği ifade edilirken hırsızların “dolusunu aldık.Boşunu bıraktık.Sen doldur onları da alırız”dercesine pişkinlik içerisinde oldukları görüntülerden açıkça görülüyor.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken şüphelilerin yakalanması için diğer iş yerlerine ait kamera kayıtlarını incelediği öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30