banner78
banner25

Bu başarıya şapka çıkartılır!

Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Edirne’de son üç hafta içinde yaptıkları başarılı çalışma ile adeta suç makinesi olan toplam 47 kişiyi yakalayarak Edirne Kapalı cezaevine tıkmayı başardı.

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’un bizzat takip ettiği operasyonlarda Edirne’de bulunan suç makineleri tek tek tespit edilerek saklandıkları yerlerde gözaltına alındı.Sürdürülen bir dizi çalışma ile Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama kararı bulunan 47 kişiyi Edirne il genelinde yaptıkları çalışma ile yakalayarak adalete teslim etti.

3 haftalık çalışma ile belirlenen ve saklandıkları adreslere operasyonlar düzenleyen polis ekipleri haklarında uyuşturucu satıcılığı,nitelikli dolandırıcılık,adam öldürme,adam öldürmeye teşebbüs,gasp,yağma,yaralama suçları bulunan suç makinelerini tek tek yakalamayı başardı.Uzun bir süreden buyana adaletten kaçan ve Edirne’de çeşitli olaylara karışan 47 kişiyi yakalayan ekiplerin bu başarısı sonrasında huzur kenti olan Edirne’de huzurun dahada artacağı belirtiliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30