banner78
banner25

Bol kemerli Kırkpınar olacak!
Hamdi Sedefçi, düzenlediği basın toplantısında, olimpiyatların ardından dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonları arasında sayılan ve UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 651. randevusuna sayılı günler kaldığını belirtti.
Tüm dünyada ilgiyle izlenen yağlı güreşlere bu yılda seçkin konukların davet edildiğini ifade eden Sedefçi, Kırkpınar'ın çok renkli görüntülere sahne olacağını kaydetti.
FILA Başkanı Martinetti ve olimpiyat şampiyonu Mahmut Demir'i Kırkpınar'a davet ettiğini anlatan Sedefçi, şunları söyledi:
''Er Meydanına davet ettiğimiz Martinetti'ye hediye olarak altın kemer ve kispet hazırladık. Dünya olimpiyat şampiyonumuz Demir'e de kispet yaptırdık. Eğer Martinetti kabul ederse, Er Meydanı'nda Mahmut Demir ile kispetleri giydirip kısa bir gösteri güreşi yaptırmak gibi bir düşüncem var. Demir arkadaşımız kabul etti. İkisini de Kırkpınar'da görmekten büyük mutluluk duyacağız.''
Sedefçi, konuşmasının ardından Martinetti için hazırlanan altın kemer ve kispeti gazetecilere gösterdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30